دانشجویان گرامی

همزمان با آغاز برگزاری جشنواره هفته پژوهش و فناوری سال 1398 و به منظور معرفی و تقدیر از دانشجویان برگزیده پژوهشی ؛ جشنواره انتخاب دانشجویان برتر پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می گردد. دانشجویان علاقمند به شرکت در این جشنواره می توانند تا تاریخ 25آبان ماه 1398  با مطالعه شرایط و آیین نامه، فایل اکسل موجود را تکمیل و (نام فایل را پس از تکمیل به "نام و نام خانوادگی دانشجو" به فارسی تغییر داده) و به آدرس پست الکترونیک sram@ mums.ac.ir ارسال نمایند.

مستندات موردنیاز جهت امتیاز دهی را طبق الگوی خواسته شده در یک پوشه جمع آوری نموده و بر روی سی دی ذخیره و به دفتر مرکزی کمیته تحقیقات دانشجویی تحویل دهید.

دانشجویان گرامی خواهشمند است شیوه نامه را به دقت مطالعه نمایند و همچنین به پیام هایی که با یک مثلث قرمز رنگ در گوشه سمت راست برخی از فیلدهای فایل اکسل آورده شده است توجه داشته باشند.

دقت شود مهلت ثبت نام به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد.