ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

باتوجه به اینکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد  متولی پیشگیری سلامت و درمان بیماریها در جامعه می باشد و از طرفی نیاز به آشنایی دانشجویان با پژوهشهای مورد نیاز جامعه ، دفتر پژوهش های اجتماعی در کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه شکل گرفت.

این دفتر به منظور افزایش آگاهی و آموزشهای لازم برای دانشجویان محیطی مناسب را برای آنان فراهم می نماید.

به همین دلیل این دفتر کار خود را با پروژه های اضطراب و استرس، آموزش به مادران، و نیز اعتیاد شکل داده است.

دانشجویان علاقمند به گروه های مطالعاتی وارد شده و توسط تحقیقات این پروژه ها با اجتماع خود ارتباط برقرار مینمایند.

آموزش های لازم را به افراد جامعه داده و اثر بخشی آن را نیز بررسی می گردد.

از طرفی هم دانشجویان با تلاش در حوزه سایر نهادهایی که علاقمند به تحقیقات در حوزه های اجتماعی هستند ارتباط گرفته و در زمینه عناوین مورد نظر آنها تحقیق می نمایند.

این دفتر کاملا در زمینه ارتباط با مردم خواهد بود و نتایج تحقیقات آن به حل و بررسی مشکلات حال حاضر اجتماع بر میگردد.

عنوان دبیر کارگروه تماس
اعتیاد